Uluwatu, template & beach




vcera navsteva plaze Uluwatu (nejzapadnejsi cip toho maleho ostrova) a pote navsteva chramu. kde se to hemzi opicema, ktere jsou vazne bozi a hlavne dost drze, jedna mi sebrala cepici ale dobry je ze ony jsou naucene to za neco vymenit. takze za vajicko, ktere si amozrejme musite koupit od mistnich. vajicko hodite opici a jak ho chytne tak pusti cepici.starsi josu vychcanejsi, tak ty chytnou i vajicko a nechaji si cepici a chteji treba jeste susenku.

Jimbaran - rybi trhy



sli jsme na veceri na rybi trhy. vybrali jsme si nejake 3 ryby  1,6kg (bohuzel nazev nevim) + 1,5kg krevet. u tech 3 ryb jsem usmlouval cenu na 40.000,- IDR ( 80,- czk) + krevety 80.000,- IDR / kg ( 160,- czk) tam jsem cenu neusmlouval.
potom si veme ryby a jde si je udelat nekam na grill (hospudky kde vam to vykosti a pripravy) - 22.000,- IDR za 1kg ryb. 
a posledni krok je se poradne naprat :-)

2. den - jezero Danau Batur



cca 180km tam a zpet, dokonale spalene predlokti a stehna. prdel ze skutru necejtime.
2x plna nadrz (ja + ota) 46,- czk

Soul to Denpasar aneb nejtezssi Street Fighter II

jedina kratochvile pri 7h. letu.ty korejci maj snad nejakou HARD verzi, ale proste prvni level nesel udelat.  Myslite, ze sem spal? Hovno, tak na 40 min, kdyz jsem se probudil, tak sem si rikal parada, to bylo aspon tak 1,5-2h. a ono kulovy.

path PRAGUE to SOUL




nejhorsi mame za sebou. od let z prahy v 19:25 prilet do Soulu po 10 hodinach. Samozrejme jsme chytli pred nami placici dite a particku 6 ceskych chlapu (ala 90.leta chorvatsko, autobusy). takze o zabavu bylo postarano :-(, ted zevlime na letisti a cekame 6 hod na dalsi let do Denpasaru (7h.)

BALI pripravy


pripravy vyrcholi, leky a malarika od otovy Zity a nejaky ty dolary na cestu a vizum (25 USD)
ota uz je samozrejme jako cep :-)

Parukarka

i have run today, after 1 month pause